RUSU CEZAR

personal trainers

Alege sa fii fit ! Alege o viata sanatoasa ! Creste-ti calitatea vieti prin miscare intr-un mod cat mai eficient!

In ultimul timp, industria fitness-ului este din ce in ce mai dezvoltata deoarece oamenii inteleg beneficiile  includerii unei rutine de exerciti fizice in viata de zi cu zi .

A te antrena optim inseamna sa obti cele mai bune rezultate, intr-un timp cat mai scurt si cu minim de efort, fara riscul de a te accidenta. Aceasta necesita un plan personalizat in functie de nivelul si obiectivele tale cu respectarea unor principii teoretice sportive esentiale.

Experienta mea in domeniul fitness-uli si  sportului este una vasta . Ca si sportiv am practicat judo timp de 14 ani, obtinand performante nationale( cinci titluri de campion national) cat si rezultate internationale, printre care un titlu de campion european si unul de campion balcanic.

Ca si instructor si antrenor activez de mai bine de zece ani atat in Romania cat si in alte tari precum Emiratele Arabe Unite si Irlanda. Timp de trei ani am locuit in Dubai, fiind  preparator fizic in cadrul academiei de politie unde am implementat programe si le-am pus in practica cu cadetii care urmau sa devina ofiteri. Ca si instructor personal am avut de-a face atat cu sportivii de performanta cat si cu persoane de varsta a treia care doreau sa-si creasca starea de sanatate si nivelul de conditie fizica generala .

Impreuna putem face :

  1. Body building, pentru dezvoltarea masei musculare si cresterea fortei
  2. Conditionare metabolica , dezvoltarea fortei si a rezistentei musculare
  3. Antrenamente functionale, cu exercitii complexe
  4. Antrenament in circuit, pentru cresterea conditiei fizice generale
  5. Exercitii de echilibru, coordonare si stretching
  6. CrossFit

Antrenarea sistemului cardiovascular prin:

  1. Antrenamente aerobe, de intensitate scazuta
  2. Antrenamente anaerobe pe intervale de intensitate mare gen HIIT

Programe de slabit personalizate, combinand mai multe tipuri de antrenament enumerate mai sus.