antrenori fitness

DE CE SA ALEGI UN ANTRENOR PERSONAL?

Sunt numeroase beneficii lucrând cu un Antrenor Personal. Persoane de orice vârstă și cu orice nivel de experiență pot obține rezultate mai bune și pot trăi un stil de viață mai sănătos. Un Antrenor Personal îți va concepe un plan de antrenament unic, adaptat condiției tale fizice, nevoilor și obiectivelor tale. El te poate ajuta să îți propui obiective de fitness realiste și sănătoase, și te poate ajuta să le atingi asigurându-se că îți petreci timpul făcând exercițiile potrivite, cu echipamentul corespunzător, și cu o durată optimă. Te învață forma corectă și te corectează pe parcursul exercițiilor, reducând astfel riscul de accidentare.
Când începi călătoria de fitness vrei să scapi de grăsime, să construiești mușchi, sau ambele. Cu toate acestea, s-ar putea să nu știi cum să faci asta, petrecând prea mult timp pe cardio și insuficient timp pe mărirea forței sau invers. Un Antrenor Personal te poate ajuta să obții un echilibru adecvat pentru arderea grăsimilor în timp ce dezvolți masa muscular.
Un antrenor te poate menține responsabil și te poate ajuta să depășești toate scuzele pe care le-ai putea folosi pentru a evita angajamentul față de exerciții. Este mult mai greu să renunți la sala de sport când știi că cineva te așteaptă acolo.
Un Antrenor Personal te ajută să-ți atingi obiectivele de fitness, dar te ajută și să reevaluezi modul în care vezi sănătatea și bunăstarea. Ii pasă cât de stresat(ă) ești pentru că asta îți afectează motivația. Îi pasă dacă ești nefericit(ă), deoarece asta te-ar putea duce spre mâncarea nesănătoasă. Sunt multe moduri în care un Antrenor Personal poate fi un terapeut neoficial. Mai mult decât atât, afirmarea eu-lui în timpul exercițiilor fizice sporește încrederea în sine, ceea ce te poate ajuta să te ții de programul de exerciții pe termen lung.
Crezi sau nu, exercițiile fizice pot fi plăcute. Un instructor personal priceput poate face exercițiul atât eficient cât și distractiv. Antrenamentul de grup sau cu prietenii poate fi o modalitate foarte bună de a crește bucuria exercițiului și socializării. Simplul fapt de a lucra cu un antrenor pe care apreciezi și îl respecți poate fi suficient pentru a avea mai multă satisfacție de la antrenamentele tale.