cristi porumbescu

personal trainers

Sunt Cristi Porumbescu, instructor de fitness și personal trainer.

Experiența mea este susținută de o serie de atestări oficiale în domeniu, obținute în cadrul unor cluburi specializate:

Instructor Fitness & Personal Trainer (International) – Pregătire Completa în Cardio-Fitness, Culturism si Antrenament Funcțional – Sălile de fitness Sas Gym, Floreasca Fitness Club, Stay Fit Gym și Maximus Gym.

Fost jucător profesionist de volei al echipei naționale române de volei

Mereu mi-a plăcut să fiu în săli de sport, ca atlet și m-am bucurat de interacțiunea constantă cu oamenii din jur. Ca antrenor personal, îmi pot împărtăși pasiunea și îi pot ajuta si pe altii să înțeleagă cum un program nutrițional echilibrat și o rutină de gimnastică poate schimba un stil de viață. Mișcarea înseamnă sănătate; acesta e un lucru pe care îl cred cu tărie! Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din acesta o meserie frumoasă, distractivă, în care pun întotdeauna multă pasiune. Am lucrat de-a lungul timpului cu zeci de persoane atât ca sportiv, cât și ca trainer personal.

Fără motivație, perseverenta si o viața sănătoasă, nimeni nu reușește să-si atingă scopul propus, fie el de tonifiere, scădere sau creștere în greutate. Prin suportul care îl acord în programele de modelare corporală personalizate, voi fi tot timpul aproape de tine, pentru a te ajuta sa iți definești forma fizica mult dorita si un stil de viață sănătos.

Ca antrenor personal, am peste 7 ani de experiență, oferind educație de fitness și sănătate clienților de la începători până la niveluri avansate.

Iată 5 motive pentru care merita sa lucram împreună!

1. Tehnicile de fitness si programele

Le implementez împreună cu tine. Sunt personalizate si țin cont de starea ta de sănătate si de obiectivele pe care dorești sa le atingi.

2. Structura antrenamentelor si evaluare

Stabilim împreună care este cea mai potrivita modalitate de lucru. Întotdeauna țin cont de programul tău și de rezultatele intermediare pentru a adapta antrenamentul in vederea obținerii celor mai bune rezultate.

3. Motivație

Unul din punctele forte care mă recomanda sa îți fiu antrenor personal este puterea de a te motiva, de a te responsabiliza, pentru a-ti depăși limitele, fără a atinge pragul supra-antrenamentului, despre care știm ca poate avea efecte negative asupra organismului.

4. Cunoștințe și cercetare

In cei peste 10 ani am adunat peste 15.000 de ore de lucru ca si antrenor personal. Nu am încetat sa învăț si să mă documentez cu privire la cele mai noi tehnici de antrenament, iar mărturie stau cursurile acreditate si specializările pe care le-am urmat.

 5. Atitudine si comportament

Ofer respect clienților cu care lucrez, am un comportament adecvat si o atitudine proactivă spre îndeplinirea obiectivelor. Încrederea pe care o transmit clienților mei este unul din cei mai importanți indicatori pentru mine, pe lângă cei legați de rezultatele obținute.