NB_ALB

FSLI Petrol Energie

ACEASTA PAGINA ESTE EXCLUSIV PENTRU MEMBRII FEDERATIEI
FSLI Petrol Energie

Noi suntem aici sa te ajutam, ghidam, învățam și sa fim alături de tine in aceasta călătorie (la propriu, in buzunarul tău).
Îți vom explica exact cum funcționează tot sistemul.

de ce newbody?

01.

— Ghidare experta la tine in buzunar!

Gândește-te cum ar fi sa ai antrenorul tău personal la tine in buzunar. Vei comunica cu el astfel încât sa obții programul și rezultatele dorite.

02.

— Conturarea mindsetului

Vei împărtăși speranțele, visele, fricile, scopurile și dorințele fapt care ne va ajuta sa-ti cream un program special bazat pe stilul tău de viața și personalitate. Datorită acestor parametri atunci când vei întâmpina dificultăți antrenorul va fi sti ce sa facă ca sa nu te autosabotezi.

03.

— Nu mergem pe ghicite

Ti se spune exact ce trebuie sa faci pentru îndeplinirea obiectivelor, va trebui doar sa urmezi Instrucțiunile.

04.

— Avem un plan pentru orice situație

De exemplu mergi intr-o vacanța, sau la o petrecere, sau zi de naștere și  nu sti ce și dacă sa mananaci, noi suntem alături de tine. Te putem ajuta sa rezolvi orice situație dificila in care te afli și sa te ținem pe drumul cel bun.

05.

— Nu te judecam

Stim ca ai o viața ocupată și ca nu ești așa de fit cum ai vrea sa fii. Este Ok! Antrenorii nostri sunt aici sa te ajute, sa formam o echipa, nici intr-un caz sa te judece.

06.

— Iubește persoana din oglinda

Vorbim cu fiecare potențial client iar majoritatea spun: “Vreau doar sa fiu bucuros când ma uit in oglinda” . Metoda noastră funcționează, NewBODY este special conceput pentru tine.

ANTRENORI FITNESS

DE CE SA ALEGI UN ANTRENOR PERSONAL?

Sunt numeroase beneficii lucrând cu un Antrenor Personal. Persoane de orice vârstă și cu orice nivel de experiență pot obține rezultate mai bune și pot trăi un stil de viață mai sănătos. Un Antrenor Personal îți va concepe un plan de antrenament unic, adaptat condiției tale fizice, nevoilor și obiectivelor tale. El te poate ajuta să îți propui obiective de fitness realiste și sănătoase, și te poate ajuta să le atingi asigurându-se că îți petreci timpul făcând exercițiile potrivite, cu echipamentul corespunzător, și cu o durată optimă. Te învață forma corectă și te corectează pe parcursul exercițiilor, reducând astfel riscul de accidentare.
Când începi călătoria de fitness vrei să scapi de grăsime, să construiești mușchi, sau ambele. Cu toate acestea, s-ar putea să nu știi cum să faci asta, petrecând prea mult timp pe cardio și insuficient timp pe mărirea forței sau invers. Un Antrenor Personal te poate ajuta să obții un echilibru adecvat pentru arderea grăsimilor în timp ce dezvolți masa muscular.
Un antrenor te poate menține responsabil și te poate ajuta să depășești toate scuzele pe care le-ai putea folosi pentru a evita angajamentul față de exerciții. Este mult mai greu să renunți la sala de sport când știi că cineva te așteaptă acolo.
Un Antrenor Personal te ajută să-ți atingi obiectivele de fitness, dar te ajută și să reevaluezi modul în care vezi sănătatea și bunăstarea. Ii pasă cât de stresat(ă) ești pentru că asta îți afectează motivația. Îi pasă dacă ești nefericit(ă), deoarece asta te-ar putea duce spre mâncarea nesănătoasă. Sunt multe moduri în care un Antrenor Personal poate fi un terapeut neoficial. Mai mult decât atât, afirmarea eu-lui în timpul exercițiilor fizice sporește încrederea în sine, ceea ce te poate ajuta să te ții de programul de exerciții pe termen lung.
Crezi sau nu, exercițiile fizice pot fi plăcute. Un instructor personal priceput poate face exercițiul atât eficient cât și distractiv. Antrenamentul de grup sau cu prietenii poate fi o modalitate foarte bună de a crește bucuria exercițiului și socializării. Simplul fapt de a lucra cu un antrenor pe care apreciezi și îl respecți poate fi suficient pentru a avea mai multă satisfacție de la antrenamentele tale.

nutritionisti

Online Fitness Classes

Trash the Stress : 19:00-20:00 – Marti si Joi
Descriere program:
CE?
Postural Training, Streching activ, Pilates, Yoga, Caliestenics exercises
DE CE?
Creste nivelul dopaminei, scade nivelul cortizolului(hormonul stresului), creste nivelul de reaxare fizica si psihica, se amplifica recunostinta, creste starea de liniste.
BENEFICII:
Mai multa concentrare, creativitate crescuta, performanta mai solida, mai mult optimism, mai putin stres.

8 sedinte - 400 lei

CONTACT

ROSISTUDIO SRL

CUI: 36776763

Reg. Com.: J40/15511/2016

Adresa: MUNICIPIUL BUCURESTI, SECTOR 6, STR. DREPTATII, NR.24, BL.F2, SC.3, AP.40

Telefon: 0732 070 760

Email: paul.craciun@newbody.ro

ANPC | Preturile afisate in site sunt cele finale, ROSISTUDIO SRL nefiind platitoare de TVA.

Tudorel Farcaș

Salut ! Sunt Tudorel Farcaș – Personal Trainer si  ma aflu aici pentru a te ajuta sa iti depasesti limitele.

Ca antrenor personal inteleg foarte bine dorinta fiecaruia de a avea un corp bine definit si de a se simti excelent in propriul corp, atat din punct de vedere al imaginii personale, cat si din punct de vedere al sanatatii.

Pasiunea mea pentru remodelare corporala vine din satisfactia personala si profesionala pe care o am de fiecare data cand clientii mei reusesc sa obtina transformarea pe care si au dorit-o.

Am 33 de ani, insa siguranta ca am cunostinte temeinice, atat practice cat si teoretice vin din faptul ca am acumulat experienta  in peste 16 ani de activitate in volei ca sportiv de performanta si peste 5 ani de activitate ca si personal trainer.

Iata 5 motive pentru care merita sa lucram impreuna !

  1. Tehnicile de fitness si programele sunt personalizate pentru a slabi sanatos , pentru a-ti imbunatatii sistemul imunitar si articulatiile , pentru a-ti tonifia musculatura si pentru a elimina stresul acumulat.
  2. Structura antrenamentelor si evaluarea sunt adaptate pentru fiecare in parte, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.
  3. Puterea de a te motiva pentru a-ti depasi limitele.
  4. Cunostinte temeinice si aplicarea celor mai noi tehnici de antrenament.
  5. Ofer respect clientilor cu care lucrez, am un comportament adecvat si o atitudine dinamica spre indeplinirea obiectivelor.

 

Esti pregatit sa ti rescrii povestea ? Cu pasi mici si consecventi, te voi ajuta sa te simti mai bine in pielea ta , sa obtii transformarea pe care ti ai dorit o intotdeauna.

Tudorel Farcaș - PERSONAL TRAINING

Alege varianta dorita si dupa lansarea comenzii, vei fi contactat/a in maxim 24 de ore de antrenor pentru stabilirea programului

PACHETE SPECIALE

1 luna personal training (12 antrenamente) + nutritie – 1300 lei

3 luni personal training (36 antrenamente) + nutritie – 3800 lei

1 sedinta – 110 lei

8 sedinte – 800 lei

12 sedinte – 1200 lei

16 sedinte – 1600 lei 

20 sedinte – 2000 lei

Raluca Babaligea

IMG-20211005-WA0011

Numele meu este Raluca Babaligea si reprezint NewBody!

 
Sunt dubla Campioana Mondiala si Europeana la Gimnastica Aerobica si Multipla Campioana Nationala la Gimnastica Artistica.
 
Sunt Doctor in Stiintele Motricitatii Umane si Maestru Emerit al Sportului.
 
Am ca si specializari:
Cursul de Pilates
Workshop- ul: FitMomInAction
Cursul de Zumba si STRONG NATION
Cursul de Bosu
Cursul de Aqua
Cursurile Les Mills (Body Pump si Cx-Worx)
Cursul de “Integrated Power Stretch”
Seminarul: Port de Bras
Workshop-ul: Step Advanced
Workshop-ul: Aerobic Advanced
Workshop-ul: Fitness Yoga: The Power of ASANAS
Workshop-ul: Interval
Workshop-ul: MBW (Antrenament Metabolic)
 

Ma consider o persoana ambitioasa, vesela si energica.

RALUCA BABALIGEA - PERSONAL TRAINING

Alege varianta dorita si dupa lansarea comenzii, vei fi contactat/a in maxim 24 de ore de antrenor pentru stabilirea programului

PACHETE SPECIALE

1 luna personal training (12 antrenamente) + nutritie – 1300 lei 

1 sedinta – 110 lei

8 sedinte – 800 lei

12 sedinte – 1200 lei

16 sedinte – 1600 lei 

20 sedinte – 2000 lei

3 luni personal training (36 antrenamente) + nutritie – 3800 lei 

Sergiu Marinca

DSC_0028

Sunt sportiv de performanță, practic voleiul de 18 ani, pana in prezent, si Tehnician Nutritionist și Fitoterapeut, având diverse colaborări cu sportivi, săli de fitness și cabinete de kinetoterapie.
 
Pasiunea pentru nutriție și un stil de viață sănătos a început în urmă cu 2-3 ani când mi-am dat seama că pentru a-mi prelungi cariera în volei este esențială o alimentație mult mai corectă. În martie 2021 am terminat cursul de Tehnician Nutriționist la Fitness Scandinavia. Alimentația echilibrată înseamnă a ne hrăni corect nu numai din punct de vedere cantitativ, ci și calitativ. Aceasta are drept scop să garanteze un aport corespunzător de energie și de nutrienți, prevenind atât carențele, cât și excesele nutriționale (ambele dăunătoare). Să nu uităm că, indiferent de vârstă, alimentația sănătoasă și echilibrată, mișcarea și o bună odihnă reprezintă o garanție a sănătății, vitalității și longevității.
 
De asemenea, includarea plantelor medicinale în alimentație este necesară dacă ne gândim la toate bolile epocii noastre (cancere, afecțiuni cardiovasculare tulburări metabolice….), cauzate de o igienă de viață necorespunzătoare, un regim alimentar nesănătos sau dezechilibrat, o viață în stres și lipsa activităților fizice. Alimentele pe care le consumăm zi de zi provin din tehnici moderne de agricultură  și, prin urmare, sărăcite în nutrienți (vitamine, minerale), fără să mai vorbim despre prezența pesticidelor și a altor substanțe chimice din îngrășămintele de sinteză, cunoscute că măresc stresul oxidativ al celulelor umane. Fitoterapia  este o medicină care “înfruntă” cauza, nu simptomul. Aceasta pentru că ea va reduce originile tulburărilor, în timp ce simptomele se estompează. Ea nu reprimă manifestarea durerilor, ci dimpotrivă, uneori le accentuează pentru ca acestea să ajungă să se reducă și chiar să dispară. Este o medicină a simțurilor. 

SERGIU MARINCA - NUTRITIE

Alege varianta dorita si dupa lansarea comenzii, vei fi contactat/a in maxim 24 de ore de nutritionist pentru stabilirea programului

1 consultatie – 100 lei

Plan alimentar o luna + consultatie + recomandari fitoterapeutice – 200 lei 

Plan alimentar 3 luni + consultatie + recomandari fitoterapeutice – 500 lei